Tack vare ett exklusivt samarbete med Passagen och Postnet har vi nu möjliggjort för er att skicka över grejer till den amerikanske independent-regissören Abel Ferrara. OBS! Detta är ett unikt erbjudande, så passa på nu. Spermaharen står för portot.

a. Låt - Detta är en låt som vi låtit specialskriva för att peppa upp Abel Ferrara och uppmuntra honom till att göra en fortsättning till 1991-års succéfilm "Bad Lieutenant". I andra versen ber vi honom att göra en sådan fortsättning snart. Lyssna själva!

b. Tyg - Tyg är alltid välkommet både till fest och vardags i de flesta hushåll. Abel Ferraras är inget undantag - han gillar tyg lika mycket som du. Trycker du här, så väljer Spermaharen i samarbete med Stuvbiten ut ett tyg som vi skickar omgående (med il-post) till Abel Ferrara. Tidigare år har detta tyg varit mjukt och lent, såsom sammet (fast ändå inte - ni fattar när ni ser det).

c. Beröm - Beröm är väldigt viktigt även för kända människor. Ni kanske tror att Abel Ferrara får beröm varje dag och det är möjligt att han får. Men det gör inte ditt beröm mindre viktigt. Tryck här och välj bland följande beröm:

1. Keep up the Good Work, Abel.
2. I really like your stuff, Abel.
3. I am a film student and I really admire your work.


Namn:

E-post: