Spermaharen förökar sig!

Spermaharen utökar sin verksamhet. Idag släpps Bricktidningen Spermaharen, ett magasin som är det första steget i en plan där man lanserar Spermaharen i ytterligare kanaler förutom att bara finnas på internet.

- Konceptet Spermaharen är format för att kunna fungera i flera olika plan
och nätet var alltså bara den första. Nu tar vi oss in i bricktidningarnas
förlovade land och så får vi se vad som kommer sen, säger Henrik Schyffert,
ansvarig utgivare för Bricktidningen Spermaharen.

Första numret, som släpps idag, tillägnas just fenomenet bricktidningen och vi får läsa dess historia och hur en bricktidning blir till.

Du kan ladda ner Bricktidningen Spermaharen som PDF-fil genom att klicka här.

(För att kunna läsa detta behöver du Acrobat Reader, som du kan ladda ner gratis här.)

Om du vill läsa Bricktidningen Spermaharen så som den är menad att låsas, dvs liggandes
p en bricka under din lunch, skall du bege dig till någon av Servers restauranger i Stockholm.
De finns på Tegeluddsvägen 64, Tullvaktsvägen 11 samt p Hangövägen 19.

Måndagen den 5 november firade vi premiären av Bricktidningen Spermaharen under högtidliga och festliga
former på restaurang Server på Tegeluddsvägen 64. Klockan 12.00 blev det en ceremoni där den första
bricktidningen lades på en bricka till ljudet av en fanfar. Därefter fortsatte lunchen som om ingenting hade hänt.

Välkommen!


Bilder från ceremonin:
Lars Sundh som formgivit Bricktidningen Spermaharen var självklart på plats på Restaurang Server för att vara den som lägger den första bricktidningen på sin bricka. Lars har mångårig erfarenhet av färg och form men uppger glatt att detta har varit ett av de mest spännande uppdrag han arbetat med.


Ett fint band var också på plats för att symbolisera vikten av detta evenemang och för att belysa att Spermaharen tillsammans med Server går in i en ny era.


En av Bricktidningen Spermaharens stjärnskribenter Andres Lokko fick den stora äran att hålla ena änden av det band som löpte genom anrika Servers lokaler. Andres Lokko hann knappt torka sin tårar av glädje förrän han var tvungen att svara på frågor av den samlade pressen.


Här ser vi bandet löpa från vägg till vägg. Regissören Tomas Alfredson filmar det hela till den kommande dokumentären "Smaklig måltid/läsning".


Spermaharens "pappa" Jarowskij Media tyckte att detta var av en sådan vikt att man sände dit sin VD Mattias Hansson för att klippa bandet. Mattias höll ett fint tal om hur stolt han var för att Bricktidningen Spermaharen har blivit en sådan stor grej.


Folk väntade snällt på att bandet skulle klippas så att de kunde gå och sätta sig. Man såg dock ivern lysa i deras ögon - på deras brickor låg ju ett rykande färskt exemplar av det allra första numret av Bricktidningen Spermaharen! Vad har de nu hittat på, verkade många fundera...


Mattias Hansson, VD Jarowskij Media, klipper bandet till applåder, jubel och confettiregn. En ny era.


En ståtlig fanfar ljöd genom rummet efter bandklippningen och den högtidliga stämningen var verkligen på plats. Folk vara raka i ryggen och efteråt samtalade alla om hur kul det var att vara på plats vid den första brickläggningen och de bannade sig själva för att inte tagit med kameran...


Här lägger Lars Sundh Bricktidningen Spermaharen på sin första bricka. Här briserade ceremonin och folk kunde inte hålla tillbaka sin glädje på ett kontrollerat sätt. Folk kysste bordsgrannar de aldrig tidigare sett, folk kastade pynt omkring sig ock det var en sjusärdeles fest! Var femte minut under hela lunchen blåste trumpetaren en fanfar tillägnad bricktidningen.


Sedan fortsatte lunchen som om ingenting hade hänt.