hem | lokalen | bilder | namnet | party
Hej igen!

Här kommer en liten update på vad som händer med vårat Internetcafé. Vi har både goda och dåliga nyheter idag och tänkte börja med de goda…

Vi har ett namn!
Först av allt vill vi tacka alla som har skickat in förslag på namn och menyer och vi kan nu avslöja att vi har korat en vinnare! Mer om namnet och förslagen kan ni läsa här.

Försenad.
De dåliga nyheterna är att Anders på RM bygg råkade knacka hål på ett vattenrör när vi rev upp köket och hela golvet stod under två decimeter vatten en hel helg. Så de var tvungna att gjuta om hela grunden, vilket gör att vi nu ligger cirka två veckor efter i planeringen. Så premiären är uppskjuten till mitten av oktober. Vi återkommer med ett exakt datum.

Festen. Det är många som mailar och frågar om invigningsfesten. Vi kan berätta att vi på grund av utrymmesbrist bara kommer att kunna bjuda in 50 stycken av våra läsare. Vi vet att det är alldeles för lite, men vi måste också tänka på våra kompisar, Jarowskij, Passagen, Abel & baker, EPA osv osv.. För att göra det hela så rättvist som möjligt så har vi satt upp en liten tävling. De 50 första och bästa svaren får en inbjudan med posten. TÄVLA HÄR!

Vi har också några nya bilder på lite inredningsdetaljer. Dem kan ni se här.

Med byggdamm i håret…

/Spermaharens café-avdelning.

P.S Ni som skickat in flyers och recept kan INTE räkna med att vi skickar tillbaka dem. D.S