MENY:

Berglunds
glasögontips


Kontaktlinser

Glasögon
som mode


Optik är kul...
men inte allt!


Penis eller
Pupill?


Trampet av
små fötter


Berglunds spaningar

Berglund
på minuten


Min skiva

Öppet brev
till alla killar
och tjejer


Berglund om
attackerna mot USA


Kvinnliga
serietecknare


Eargasm

Min orgasmskola


Förstasidan


Trampet av små fötter

Att få barn är bland det finaste en människa kan få. Jag har ännu inte fått barn och lär inte få det heller eftersom min fru är ett kolli, men här är ändå några tips till er som tänker skaffa barn eller just fått barn. Jag kan inte så mycket om barn, så det mesta är andrahandsuppgifter som jag läst om eller hört. Håll till godo.

1. När barnen kommer ut ur kvinnans slida så gör det väldigt ont. Kvinnan skriker när barnets huvud sliter isär slidan. Det kommer blod.

2. Sen klipper läkaren av navelsträngen. Det är en ritual som man gjort länge. Folk står bredvid och hurrar. Kanske din man är med.

3. Barnet kommer hem. Efter ett tag är det dags att ta hem barnet. Ni lägger då barnet mellan er i er säng, eller i en egen säng (barnsäng). Därifrån kan han kommunicera via babyfon, en telefon för bebisar.

4. Mjölkandet. Barnet dricker mjölk ur kvinnans bröst. Det är gott. Mjölken är full av näring och anpassad just till det barnet eftersom både barnet och mjölken kommer från samma plats (kvinnans mage).

5. De första orden. Snart är det dags för barnet att prata. Det första som barnet säger är ofta nonsens. Sen så bildar det nonsenset ofta något som påminner om ord. Det första ordet barnet säger är ofta ett ord som ni vuxna har sagt. Det är genom er föräldrar som den mesta informationen når fram till barnet.

6. Nu börjar barnet att krypa. Barnet kryper och klöser. I ungefär den här vevan får även barnet ögon.

7. Barnet börjar gå. Trampet av små fötter är det finaste ljudet som finns här på jorden. Tyvärr kommer jag inte att få uppleva det ljudet i mitt eget hem (eftersom min fru är ett kolli), såvida jag inte bjuder hem andra människors barn.

8. Nu är det dags för barnet att klä sig. Jeans är ett säkert kort. Barnet vill gärna ha rätt modell, för att slippa mobbas. Du köper rätt modell, för du minns hur det var att bli mobbad. Det blir fel ändå, han blir ändå mobbad.

9. Barnet får exem. Det kliar. Barnet kliar på sitt exem. Barnet kliar sönder exemet. Det gör ont. Det rinner en grön vätska. Du försöker stoppa det med en trasa, men det vill inte läkas. Du är orolig.

10. Barnet dör. Det enda du har kvar är minnen. Och ljudet av trampet av små fötter som ekar i ditt öra.

Hoppas att mina tips varit till nytta. Mycket nöje.

Er vän,

Optiker Berglund