Ur förordet:
Jag har själv aldrig upplevt en orgasm, men jag har läst väldigt mycket om den, så jag hoppas ändå kunna beskriva den för er på ett tillfredsställande sätt och ge er några tips i ämnet.

Orgasmen är som att nysa med penis. Man sitter med en toarulle och tänker på en tjej och sen händer det nåt märkligt som jag ännu inte fått grepp om, men sen så torkar man av sig och drar på sig brallerna och går till jobbet. Jag hoppas själv en dag få uppleva en orgasm, men jag är lite skraj just nu. Här kommer i alla fall mina tips. Håll till godo.Sagt om "Optiker Berglunds orgasmskola":
"För att vara en man som aldrig har upplevt en orgasm beskriver han verkligen upplevelsen ganska bra." Jill O'Toole, Men's Journal

"Optiker Berglunds orgasmskola" suger. Visst, han har aldrig själv upplevt orgasmen, men det rättfärdigar inte uppenbara faktafel som "I orgasmögonblicket fylls munnen med skinka. Mycket god skinka." Och "Håravfall och starr är naturliga bieffekter av orgasmer och inget att oroa sig för." Ulla Bessman, Tidningen Kupé.

"Uttömmande källförteckning, ganska bra för den som vill lära sig att runka!" Ulf Schenkmanis, Livslust.

"En härlig bok om något som är helt naturligt förutom för författaren." Jan-Erik Ramberg (förl), Natur & Kultur.
Framsidan